De Klok
  • 3/16

Gerrie Nagtegaal
aan het woord.

Salessupport MKB Zeelandia Nederland

Zonder
trein.

In 1986 was dat de reclamecampagne van de NS. Ik had niet zoveel met die slogan. Ik groeide namelijk op op de Zuid-Hollandse eilanden, en daar was in geen velden of wegen een trein te bekennen. Laatst moest ik opeens weer denken aan die oude NS-slogan.

 

 

Als brug tussen marketing en verkoop zie ik dat de energiecrisis en de inflatie best heftig zijn voor veel bakkers. Maar waar zouden we zijn zonder de ambachtelijke bakkers? Hoe moet dat dan met die verse witte boterham met rosbief? Of een lekkere volkoren pistolet met oude kaas? En die op maat gemaakte taart voor je verjaardag, waarmee je de show steelt? Ik kom zelf uit een bakkersgezin, dus heb net als al mijn collega’s bij Zeelandia – lees in deze Klok het verhaal van onze chauffeur Beerd Jan Eibrink maar – een enorme drive om de ambachtelijke bakkerij te behouden en te laten stralen. Die energierekening kan ik niet voor je betalen. Maar we kunnen wel zorgen dat je geen kopzorgen hebt over veel andere dingen om je bedrijfsvoering heen. Dat bestellingen op tijd zijn. Onderscheidende recepten. Professioneel (en gratis!) product- en verwerkingsadvies. En het beste assortiment in de markt. 

Zo ben ik bijvoorbeeld trots op het enorm brede aanbod in meergranen dat we voor je hebben. Met de juiste eigenschappen, een heerlijk krokant korstje, blijft goed in de vriezer, en droogt niet uit in de broodtrommel. Daar zit ongelooflijk veel knowhow achter. Maar we moeten het wel sámen doen. Het is een moeilijke tijd (geweest), maar als ondernemer blijf je positief en doe je er alles aan om jouw toegevoegde waarde herkenbaar te maken. Weet dat wij je daarbij kunnen helpen. 

Deze Klok bevat bijvoorbeeld geweldige ideeën voor Kerstbrunches. Doe daar ook iets mee. Nú al. Was je op 6 juni op onze Bake Up Day in Baarn? Fijn dat we elkaar weer ‘live’ konden ontmoeten en inspireren. En om te merken dat we met zijn allen de toekomst van de bakkerijsector met vertrouwen tegemoet zien. 

Gerrie Nagtegaal