De Klok
  • 16/16

Geef kleur aan je Sinterklaas-actie.

Gratis cadeautje bij de bakker

Een gratis cadeautje voor in de kinderschoen? Daar zullen veel klanten blij mee zijn. Via Zeelandia kun je prachtige kleurplaten op posterformaat bestellen. Schrijf snel in (tot uiterlijk 30 juni) voor je eigen uitdeelset.

Met kleuren hebben kinderen urenlang plezier. Daarom heeft Zeelandia een hartstikke leuke kleurplaat laten maken van de gezelligste bakkerswinkel van de wereld. Gevouwen in een handzaam formaat, maar volledig uitgeklapt bijna 70 x 100 cm! Voor jou het ideale weggeefcadeau rond Sinterklaas. Overigens dankzij de neutrale afbeelding ook geschikt om nog even te bewaren voor een ander moment in het jaar.

Weggeven of wedstrijd


Maak je eigen actie waarbij je deze megakleurplaat weggeeft. Bij de aankoop van drie meergranenbroden bijvoorbeeld. Je kan ook nog een stap verder gaan, en er een kleurwedstrijd van maken. Laat kinderen hun tekening inleveren, of slimmer nog: een foto ervan mailen of appen. De mooiste hang je op in de winkel en/of die plaats je op je website, en het is vast niet moeilijk om er ook een lekkere prijs bij te beloven voor de winnaar(s). Of zet de kleurplaten in bij een school, BSO of zorgcentrum (want ook voor volwassenen is kleuren tegenwoordig een hype) die je als klant wil werven om ontbijtjes en lunchpakketjes te verzorgen. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Nu bestellen


De tijd vliegt, dus het is belangrijk om snel te bestellen. Geef daarom vandaag nog, en in elk geval uiterlijk 30 juni door hoeveel kleurplaten je wilt hebben. Je ontvangt ze vanaf 80 stuks en steeds per 80 meer. Ga je voor je logo op de cover of zelfs een volledig eigen cover, dan neem je minimaal 4.000 stuks af.

Kijk op zeelandia.nl/kleurplaten om alles nog eens na te lezen en je interesse kenbaar te maken. Onze accountmanager neemt dan contact met je op. De kleurplaten worden begin november bij je afgeleverd, mooi op tijd voordat de Sint aankomt!