De Klok
  • 8/14

Trendy

toppers.

Viva Lasagna.

Lasagne in brood? Ja hoor, dat kan. Weliswaar zonder de pastabladen, maar met de laagjes, met de tomatensaus en net zo smaakvol. Gebakken in een deeg van Panoplus Nacho. Ideaal om thuis op te warmen. Buon appetito!

Dit receptidee is één van onze ideeën vanuit de trend Dinner Bread. Ben je op zoek naar meer informatie over de trends voor dit najaar? Bekijk dan het online TrendZ.-magazine.

Recept

Crème Brûlée
Brioche.

Dit is smullen bij het ontbijt, de lunch of tussendoor! Een briochebroodje met chocoladedruppels, gevuld met Fruitful Kersen en Crème Brûlée. Kijk bij Tips hoe je ze maakt.  

Recept Tips

Borrel Broodsticks.

Brood kan altijd. Ook bij de borrel. Deze broodsticks van kleinbroodpoeder met zaden en pitten, kaas, tomaat, uitjes bewijzen dat. Maar er is meer mogelijk.

Deze Borrelbroodsticks worden op de plaat gebakken. Je kunt dus heel makkelijk variëren in grootte; kleine sneetjes om rijkelijk te beleggen, vierkantjes om te dippen of als sticks, zoals op de foto.

De broodsticks zijn heerlijk met een dip of smeersel bij de borrel. Denk aan pesto, olie en zout, kruidenboter, tapenade, enzovoorts. Maar ook bij de soep zijn ze heerlijk.

Als de consument de broodsticks thuis even opwarmt in de oven zijn ze helemaal niet te versmaden. De smaken komen dan extra goed tot hun recht.

Recept