Voorwoord_667
Voorwoord_665

De NajaarsKlok staat weer vol inspiratie, informatie en tips. Met heerlijke recepten en interessante artikelen. Veel lees- en kijkplezier.

Voorwoord_664
Voorwoord_663

Op Facebook ‘liken’ we massaal. Hoog tijd om ook in de echte wereld ons enthousiasme uit te dragen. Over onze prachtige branche. Want hoe enthousiaster wij met z’n allen over het prachtige werk in brood en banket vertellen, hoe enthousiaster klanten worden om te kopen en jongeren om er in door te leren.

 

Ik voorzie een gigantisch sneeuwbaleffect. Reken even mee. Onze branche telt ongeveer 40.000 professionals. In de retail en industrie brood en banket, in de bakkerij, in de winkels, bij leveranciers, in het onderwijs, etc. Als nu iedereen elke week één persoon enthousiast weet te maken, dan hebben we er per maand zo’n 180.000 fans bij. En per jaar ruim 2 miljoen! Daar word je vanzelf al blij van!

 

Dus spreek met jezelf af dat ook jij komend jaar vijftig (50!) mensen vertelt over de geweldige geur van versgebakken brood. Over het prachtige gebak waarmee je klanten feestelijk het weekend laat ingaan. Over de speciale recepten die je uitprobeert voor bijzondere afnemers zoals restaurants. Over het café dat je runt vanuit het bakkersambacht. Kortom, sta weer eens even stil bij waar je zelf echt trots op bent in je werk. En vertel het. Want het is een Great branche to work!

Voorwoord_708
Voorwoord_666

Voorwoord

2/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...